Αλησμόνητα λάθη – Η ανατομία ενός εγκλήματος διαρκείας

« Προηγούμενο
Επόμενο »

Cover_alismonita_lathi_CarpeLibrum LRΟ συγγραφέας αυτού του βιβλίου, που, ως δημόσιος υπάλληλος, έμαθε να «διαβάζει» σωστά εκείνα που εξακολουθούν και κρύβονται πίσω απ’ τα παρασκήνια της Εκτελεστικής Εξουσίας, περιέγραψε, κατά καιρούς, πώς οι δίνες των κομματικών σκοπιμοτήτων εκσφενδόνιζαν κάθε τι, που θα μπορούσε να ωφελήσει τον τόπο μας.

«Η φιλοσοφία του πολιτικού είναι απλή. “Αν πετύχω”, λέει ο πολιτικός, “πέτυχα. Αν αποτύχω, μήπως εγώ θα τα πληρώσω; Ο λαός τα πληρώνει όλα…”» γράφει.

Στα «αλησμόνητα λάθη», με 13 διηγήματα –που έχουν τις ρίζες τους σε πραγματικά γεγονότα– κι έναν επίλογο, επεκτείνεται και στις κοινωνικές συνθήκες, που, με την υποβάθμισή τους, ξένοι και δικοί μας πολιτικοί, πάσχοντας από ηθική τύφλα, προσποιούμενοι ότι κινούν το νου τους για το καλό, οδήγησαν τον Ελληνικό λαό στη σήψη και την καταστροφή.

*

Θεωρώντας την «εισβολή» των κομμάτων και του συνδικαλισμού στο χώρο της Εκτελεστικής Εξουσίας –τη μεγαλύτερη δεξαμενή ψήφων– ως το χειρότερο έγκλημα που έγινε ποτέ σε βάρος των Ελλήνων, περιγράφει πώς φαύλοι, άδειοι και απαθείς σοσιαλιστές και δημοκράτες πολιτικοί, προσπαθώντας ν’ αναβαθμίσουν δήθεν την κοινωνία μας και να πατάξουν το κακό, με στόχο να πάρουν ή να κρατήσουν περισσότερο στα χέρια τους την εξουσία, το πολλαπλασιάζουν.

 

Κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία