Κόστος έκδοσης (αυτόματος υπολογισμός)

Τρόπος Πληρωμής 

Για παραγωγές υψηλού κόστους, προσφέρουμε δυνατότητα πληρωμής έως 12 άτοκες δόσεις. 

Κόστος Εκτύπωσης (Ενδεικτικά)

Βιβλίο με ασπρόμαυρο εσωτερικό, σε 50 αντίτυπα:

100 σελίδες: 1,66 €/αντίτυπο,

200 σελίδες: 2,38 €/αντίτυπο,

300 σελίδες: 3,11 €/αντίτυπο.

(Απαραίτητη προϋπόθεση για να σας προσφέρουμε τις παραπάνω τιμές εκτύπωσης είναι να μας έχουν ανατεθεί οι υπηρεσίες  «Σελιδοποίηση για έντυπο βιβλίο», «Επιμέλεια Παραγωγής και Δημοσίευση στο εξωτερικό (για το παγκόσμιο κοινό)» και «Δημιουργία εξωφύλλου», δηλ. αυτές που αναφέρονται στα πεδία 1, 6, 9)

Κόστος για τις προ-εκτυπωτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες δημοσίευσης βιβλίου (Ενδεικτικά)

Στη φόρμα που ακολουθεί συμπληρώστε τον αριθμό λέξεων του βιβλίου σας, και αφού πατήσετε «Υποβολή» ώστε να υπολογιστεί ο αριθμός σελίδων, επιλέξτε, από τα παρακάτω πεδία, όσες υπηρεσίες σας ενδιαφέρουν, ώστε να ενημερωθείτε αυτόματα, κατά προσέγγιση, για το κόστος τους. Οι υποχρεωτικές υπηρεσίες είναι οι «Σελιδοποίηση για έντυπο βιβλίο», «Επιμέλεια Παραγωγής και Δημοσίευση στο εξωτερικό (για το παγκόσμιο κοινό)» και «Δημιουργία εξωφύλλου». Σε περίπτωση που ο συγγραφέας δεν επιθυμεί ταυτόχρονη δημοσίευση του βιβλίου του και στο εξωτερικό, το κόστος της “Επιμέλειας παραγωγής” δεν αλλάζει.

Οι υπόλοιπες υπηρεσίες (δηλ. οι εκτός των 1, 6 και 9 κατά σειρά) είναι προαιρετικές.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επικοινωνία με τους συνεργάτες μας (κυρίως αν το βιβλίο σας δεν περιέχει μόνο κείμενα, δηλ. αν είναι φωτογραφικό λεύκωμα, αν περιέχει εικονογράφηση, ευρετήρια, πίνακες κλπ.) για να λάβετε μια πιο αναλυτική προσφορά κόστους, αφού σημειώσετε στο πεδίο με τα σχόλια, τις ιδιαιτερότητες του βιβλίου σας, πατάτε το κουμπί «Αποστολή Παραγγελίας». Επειδή κάθε βιβλίο αποτελεί μια ιδιαίτερη περίπτωση, ενδέχεται τα τελικά κόστη να τροποποιηθούν, ανάλογα με το βαθμό δυσκολίας της εκάστοτε παραγωγής. Για όλα αυτά θα ενημερωθείτε αναλυτικά, πριν μας αναθέσετε τις εργασίες παραγωγής.0

Επιλέξτε τις υπηρεσίες που επιθυμείτε παρακάτω και μάθετε άμεσα το κόστος:

Σύνολο: 0 €

Προσωπικά Στοιχεία

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία για να μας στείλετε την παραγγελία σας και θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας με e-mail για την τελική μας προσφορά.
(Τα πεδία με αστερίσκο * είναι υποχρεωτικά)


Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους Χρήσης πριν την αποστολή της παραγγελίας σας.