Κόστος έκδοσης (αυτόματος υπολογισμός)

Κόστος Εκτύπωσης (Ενδεικτικά)

Βιβλίο με ασπρόμαυρο εσωτερικό, σε 50 αντίτυπα:

100 σελίδες: 1,66 €/αντίτυπο,

200 σελίδες: 2,38 €/αντίτυπο,

300 σελίδες: 3,11 €/αντίτυπο.

(Απαραίτητη προϋπόθεση για τις παραπάνω τιμές εκτύπωσης είναι να μας έχουν ανατεθεί οι προ-εκτυπωτικές υπηρεσίες και οι υπηρεσίες δημοσίευσης)

Προ-εκτυπωτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες δημοσίευσης βιβλίου

Συμπληρώστε τον αριθμό λέξεων του βιβλίου σας, και αφού πατήσετε «Υποβολή», επιλέξτε, από τα παρακάτω πεδία, όσες υπηρεσίες σας ενδιαφέρουν, ώστε να ενημερωθείτε αυτόματα, κατά προσέγγιση, για το κόστος τους. Οι υποχρεωτικές υπηρεσίες είναι οι «Σελιδοποίηση για έντυπο βιβλίο», «Επιμέλεια Παραγωγής και Δημοσίευση στο εξωτερικό (για το παγκόσμιο κοινό)» και «Δημιουργία εξωφύλλου».

Οι υπόλοιπες υπηρεσίες είναι προαιρετικές.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επικοινωνία με τους συνεργάτες μας (κυρίως αν το βιβλίο σας δεν περιέχει μόνο κείμενα, δηλ. αν είναι φωτογραφικό λεύκωμα, αν περιέχει εικονογράφηση, ευρετήρια, πίνακες κλπ.) για να λάβετε μια πιο αναλυτική προσφορά κόστους, αφού σημειώσετε στο πεδίο με τα σχόλια, τις ιδιαιτερότητες του βιβλίου σας, πατάτε το κουμπί «Αποστολή Παραγγελίας». Επειδή κάθε βιβλίο αποτελεί μια ιδιαίτερη περίπτωση, ενδέχεται τα τελικά κόστη να τροποποιηθούν, ανάλογα με το βαθμό δυσκολίας της εκάστοτε παραγωγής και θα ενημερωθείτε σχετικά, πριν ξεκινήσουν οι εργασίες παραγωγής.0

Επιλέξτε τις υπηρεσίες που επιθυμείτε παρακάτω και μάθετε άμεσα το κόστος:

Σύνολο: 0 €

Προσωπικά Στοιχεία

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία για να μας στείλετε την παραγγελία σας και θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας με e-mail για την τελική μας προσφορά.
(Τα πεδία με αστερίσκο * είναι υποχρεωτικά)


Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους Χρήσης πριν την αποστολή της παραγγελίας σας.